ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Telefon 0740-249-009 Contact Contact
Servicii Servicii
Despre noi Despre noi
service termopane cluj

Termeni si conditii privitoare la datele cu caracter personal

 
 

VDC Grup SRL, persoana juridica romana cu sediul in Cluj, Plevnei 168, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/4054/2008, CUI RO24583882 aplica urmatoarele Termene si Conditii privitoare la datele cu caracter personal oferite companiei prin intermediul formularelor de contact, dar si prin intermediul altor canale de comunicare:

Obiectul acestei rubrici:

Aceasta rubrica se refera la datele personale oferite pentru initierea contactului, solicitarea de oferte, plasarea de intrebari sau pentru orice alt motiv.

Ce date colectam?

Colectam si prelucram datele dumneavoastra atunci cand interactionati cu noi prin orice modalitate. Aceasta include contactele din formularul dedicat, contactele pe email, apelurile telefonice, Informatiile colectate pot include: numele, adresa de email, telefonul si orice alte informatii oferite voluntar. Nu vom colecta si prelucra date sensibile cu caracter personal. Fiecare vizita pe site duce la colectarea automata a adresei IP, necesara pentru conectarea calculatorului la internet, si alte informatii de conectare, pagini accesate pe site, durata vizitei, etc. Putem primi datele dumneavoastra personale si de la terte parti, acestea fiind gestionate conform acordului oferit de dumneavoastra acestor terte parti si in limitele agreate cu acestea.

Cand sunt colectate datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra sunt colectate in urma interactunii cu compania noastra, fie prin formularele de contact disponibile pe site, fie prin email, telefon, chat sau alte forme de initiere a contactului.

Cum folosim aceste date?

Datele dumneavoastra vor fi prelucrate in scopul imbunatatirii interactiunii dumneavoastra cu site-ul si in scopul imbunatatirii generale a serviciilor companiei. Prelucram datele si in scopul comunicarilor oficiale, cu caracter informativ sau comercial.

Cine are acces la aceste date?

Datele dumneavoastra sunt accesibile unui grup restrans de angajati care au un motiv explicit pentru procesarea lor. In anumite situatii, datele dumneavoastra pot fi oferite tertilor, furnizori de servicii sau consultanti din domeniul legal. Nu vom vinde datele dumneavoastra personale in nicio conditie, catre terte parti.

Drepturile dumneavoastra

In legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal aveti o serie de drepturi: Dreptul de a avea acces la datele dvs personale, Dreptul de a avea datele procesate intr-o maniera corecta, legala si transparenta, Dreptul de a refuza continuarea procesarii acestor date, Dreptul de a solicita modificarea, transferul sau stergerea acestor date, Dreptul de a fi informat cu privire la folosirea acestor date, Dreptul de a obiecta proceselor de decizie automate, influentate de aceste date, care produc efecte legale, Dreptul de a va adresa autoritatilor competente cu privire la incalcarea drepturilor dvs.

Accesul la date, modificarea sau stergerea lor, retragerea consimtamantului

Puteti solicita vizualizarea, modificarea sau stergerea datelor oricand, prin email catre adresa: contact@service-termopane-cluj.ro, toate solicitarile fiind solutionate in termen de 30 de zile de la transmitere. Va puteti retrage oricand consimtamantul pentru procesarea datelor dumneavoastra, prin email catre contact@service-termopane-cluj.ro, solicitare ce va avea efect in 24 de ore de la transmitere, si nu se va aplica retroactiv.

Securitatea si durata stocarii

Datele dumneavoastra sunt stocate in siguranta pe teritoriul UE. Durata pastrarii acestor date este influentata de necesitatea procesarii cerintelor dumneavoastra, dar nu va fi mai mare de 5 ani.

Contact

Puteti lua legatura cu noi folosind datele de contact din sectiunea dedicata a site-ului, sau pe adresa: contact@service-termopane-cluj.ro

Prima pagina

CONTACT

 
 
Telefon service termopane
0740-249-009

S.C. VDC GRUP S.R.L.

CUI: RO24583822, J12/4054/2008

Floresti,

SEJARULUI, 1


contact@service-termopane-cluj.ro

Trimite-ne un mesaj

si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!


Branduri

Rehau Veka Salamander Gealan

Copyright: VDC Grup SRL @ 2019

Design & Development by: firma webdesign